کمپانی این هفته در اولین آزمون رسمی در بوندسلیگا، از شکست گریخت. اگر هوادار بایرن هستید، با فوتبال7 همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم به آنچه در این بازی گذشت.
در دقایق ابتدایی بازی، بایرن تحت پرس وولفسبورگ، در تسلط بر بازی مشکل داشت و تصمیمات بازیکنان بایرن تصمیمات جالبی نبود. اما هر چه بیشتر میگذشت، عملکرد باواریاییها باثُباتتر شد و اقتدار و آرامش به بازی آنها برگشت. در ادامه نیمه اول، بایرن موقعیتهای بیشتری خلق کرد و اگر بیدقتی در تمامکنندگی نبود، بایرن میتوانست با اندوختهی بیشتر از 1 گل به رختکن برود. در این نیمه، به جز همان دقایق ابتدایی، ولفسبورگ به زحمت در نیمه زمین بایرن رؤیت شد، چه برسد به اینکه بخواهد موقعیت خلق کند. خفه کردن وولفسبورگ با بازی کنترلشده و با طمأنینه به سبک گواردیولا با بیش از %70 مالکیت، در همان بازی نخست نشان داد شاگرد [کمپانی] چیزهای خوبی از استادش فرا گرفته است!
خاصیت امید اینست که همیشه میتواند با قدرت به صحنه باز گردد. میزبان خفهشده در نیمه اول، در نیمه دوم خیلی زود این خاصیت را تجربه کرد و 15 ثانیه پس از سوت نیمه، با کسب یک پنالتی، بازی را به تساوی کشاند. با دمیده شدن جان تازه به ساقهای وولفسبورگیها و افزایش اعتماد به نفس آنها، بازی مالکانه بایرن در نیمه اول رو به پژمردگی گذاشت. اشتباه کیم مین جائه روی گل دوم ولفسبورگ و لو دادن توپ، شاید بهخاطر سابقه اشتباهات او، بیشتر به چشم بیاید، اما این تنها یکی از اشتباهات پرشمار بایرنیها در نیمه دوم بود که بایرن را در آستانهی یک شکست زودهنگام قرار داد.
طبق سنت رایج در بایرن، زمانی که جوانان تیم لنگ میزنند، باتجربهها به کمک میآیند و دست آنها را میگیرند. چند سال پیش این وظیفه بر عهده مولر و لواندوفسکی بود و اکنون کین و مولر، ناخدای کشتی بایرن در لحظات دشوار هستند. در نگاه اول شاید کین بهخاطر گل نزدن در این بازی کماثر به نظر برسد، اما کین روی گل اول بایرن بازی ترکیبی مؤثری داشت و پاس زیبایی داد (پاس ماقبل پاس گل)، روی گل دوم ضربه سری زد که مدافعان ولفسبورگ را به اشتباه انداخت و گل به خودی زدند و روی گل سوم هم مستقیماً به سرژ گنابری پاس گل داد. در مورد مولر هم باید گفت که قطعاً روی گل دوم بایرن نقشی نداشت و فقط توپ را تعقیب کرد تا یا یاکوب کامینژکی گل به خودی بزند، اما تردیدی نیست که پس از حضور مولر، جریان بازی به نفع بایرن عوض شد. روی گل سوم بایرن هم شاهد تأثیر مستقیم مولر بودیم. مولر با تجربهای که داشت، از دو خطای بازیکنان ولفسبورگ رد شد و در همان حالی که داشت زمین میخورد و تعادل نداشت، توپ را به هری کین رساند. مولر نزدیک به دو دهه است که یاریگر بایرن در لحظات دشوار بازیها میشود و در روزی که بایرن نیمه دوم خوبی نداشت، یک بار دیگر یک مغز باتجربه، بایرن را نجات داد.
نیمه دوم قطعاً بد، اما نیمه اول نشان از نسخهای از بایرن کمپانی داشت که میتواند در ادامه فصل، به سطح بازی تیمهای گواردیولا برسد. با اینحال، فروپاشی سریع عملکرد نیمه اول در نیمه دوم، کمی هواداران بایرن را نگران کرد. پاسخ طبیعی به این نگرانی اینست که اولین بازی فصل بود و در گذر زمان تیم میتواند بازی نیمهی اول را 90 دقیقهای کند! اما نکات مثبت نیمه اول چه بود؟ پرس موفق از بالا برای باز پسگیری توپ، ضربات آزاد خطرناک، بازی بدون توپ مؤثر. بازیکنان بایرن در نیمه اول بازی سریع و مستقیم را بدون سردر گمی دنبال میکردند و البته شاید انتقاد کیمیش از زمین چمن بازی هم بیهوده نباشد: «چمن خیلی خشک بود و ارسال پاسهای مستقیمو سخت میکرد.» در مجموع بازی نیز 14 شوت بایرن در برابر 7 شوت وولفسبورگ امیدوارکننده بود.
ساشا بوئه خریدیست که در زمستان سال پیش انجام شد، اما مصدومیتهای متعدد باعث شد که او در حقیقت خرید تابستانی امسال باشد! مانند بیشتر بازیکنان بایرن، بوئه نیمه اول خوبی داشت. ساشا بوئه نیمه اول پاس گل جمال موسیالا را داد و بیشتر حملات بایرن از جناح او، یعنی جناح راست انجام میشد. اما در نیمه دوم با عجله بیجا و بازی موقعیتی (پوزیشنال) ضعیف، در همان ابتدای کار به ولفسبورگ پنالتی داد. بنابراین بوئه ثابت کرد که پتانسیل بالایی دارد، اما هنوز نیازمند پختگی بیشتریست.
🚨🚨این مطالب را هم بخوانید:
🔹بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال آسیا (بخش دوّم)
🔹پیشنهاد رسمی بارسلونا برای جذب یوناتان تاه و اطمینان از پاسخ مثبت لورکوزن
🔹مصاحیه وینیسیوس جونیور با CNN (بخش اول): برای رئال مادرید همیشه لیگ قهرمانان در اولویت است
🔹تحلیل گازتا دلو اسپورت از مشکلات میلان و پائولو فونسکا (+ گلهای بازی پارما 2-1 میلان)
🔹مصدومیت شدید مارک برنال ستاره جوان بارسلونا و احتمال از دست دادن فصل