پس از ناکامی استفانو پیولی، پائولو فونسکا در فصل جاری هدایت میلان را بر عهده گرفت، اما فونسکا نیز شروع خوبی نداشته و میلان از 2 بازی ابتدایی فصل تنها 1 امتیاز گرفته. هفته اول در سنسیرو 2-0 عقب افتادند و به زحمت بازی را به تساوی کشاندند و این هفته نیز از پارما شکست خوردند. گازتا دلو اسپورت نگاهی دارد به دلایل شکست میلان مقابل پارما.
پس از مصدومیت موراتا در پایان بازی هفته پیش با تورینو، فونسکا تصمیم گرفت در مقابل پارما، از اُکافور به جای لوکا یوویچ در نوک خط حمله استفاده کند، چون معتقد بود اکافور توانایی بیشتری در پرسینگ دارد. تصمیم فونسکا خشم بسیاری از منتقدین را برانگیخت، چون برای یک پرس مؤثر تیم باید سازمانیافته و منسجم باشد. فونسکا نمیتواند به صرف دل بستن به یک مهاجم، روی دفاع حریف فشار بیاورد.
دلیل کامبک میلان در دقایق پایانی بازی هفته گذشته مقابل تورینو، پرسینگ هماهنگ و بیرحمانهای بود که روسونری پس از ورود موراتا و اکافور به بازی نمایش گذاشت. اما در بیشتر دقایق بازی مقابل پارما، پرس میلان ناهماهنگ بود که منجر به ایجاد حفرههای دفاعی میشد و به پارما اجازه میداد از فضاهای ایجاد شده بین خطوط میلان و نیز فضاهای پشت دفاع، استفاده کند.
میلان علیرغم مالکیت توپ بالا، فاقد ثُبات دفاعی بود. تمام حرکات هجومی میلان بدون پشتوانه دفاعی لازم انجام میشد.
هافبکهای میلان معمولاً در یک خط یا در حالت موازی قرار میگرفتند که پیریزی ضدحملات را برای پارما آسان میکرد. بهعلاوه فاصله زیاد بین خط میانی و خط دفاعی میلان، فرصت استفاده از فضای بین این دو خط را به پارما میداد.
استرافینیا پاولوویچ خرید جدید میلان در این فصل نیز بازی ضعیفی داشت و هرگز نتوانست حفرههای دفاعی ایجادشده در فاز دفاعی را پوشش دهد. پاولوویچ مدافع تیم ملی صربستان است که میلانیها از سالزبورگ اتریش به خدمت گرفتند.
با این حال، پاولوویچ تنها نبود و کل خط دفاعی افتضاح بود. آرایش دفاعی به گونهای بود که بهوضوح عدم ارتباط بین مدافعان حس میشد و همین از هم گسیختگی باعث شد که بازی به دقیقهی 2 نرسیده بود، تیم فونسکا گل بخورد. مشخص بود که تیم با دفاعی شکننده و سهلگیرانه وارد بازی شده و از همان آغاز فاقد جدیت دفاعی بود.
پس از نقش محوری لیائو در قهرمانی 2 سال پیش میلان، لیائو دیگر هیچگاه نتوانسته به آن فرم باثُبات برسد. به نظر میرسد که ستاره پرتغالی، در برداشتن گام بعدی، تقلا میکند و نمیتواند از آن ستاره باثُبات 2 فصل پیش به یک بازیکن کلاس جهانی که هر فصل با ثُبات و قابلاتکا است، تبدیل شود.
علیرغم اینکه لیائو هنوز به خوبی از سرعت و قدرت دریبلزنی خود استفاده میکند، اما فاقد کیفیت کافی در یکسوم هجومی است و نتوانسته آمار گلزنیایی را که از او انتظار میرود، برآورده کند.
پس از فصل اول لیائو بسیاری انتظار داشتند که پیشرفت او ادامه یابد و به کاتالیزور و الگویی برای پیشرفت بقیه بازیکنان میلان تبدیل شود و مشوقی برای جذب ستارگان جدید شود. اما در حالحاضر، همانطور که در مقابل پارما نیز دیدیم، ظاهراً مؤثرترین عنصر خط حمله روسونری، کریستین پولیشیچ است که از چلسی به این تیم آمد.
🚨🚨این مطالب را هم بخوانید:
🔹مصدومیت شدید مارک برنال ستاره جوان بارسلونا و احتمال از دست دادن فصل
🔹6 آمار جالب از هفته دوم لیگ برتر انگلیس؛ از رکورد منفی تنهاخ تا روند شدن آمار صلاح
🔹بهترین دروازهبانان تاریخ فوتبال