نخستین تیم بزرگ منچستریونایتد با الکس فرگوسن که فاتح 7 دوره از 9 دورهی لیگ برتر شد. اوج کار این تیم، سهگانه فصل 99-1998 بود که با شکست دراماتیک بایرنمونیخ در فینال لیگ قهرمانان، به دست آمد.
بیشتر اعضای این تیم، از «کلاس 92» بودند، اصطلاحی که برای اشاره به 6 بازیکن آکادمی منچستر استفاده میشود که در سال 92 دوران حرفهای خود را در این تیم آغاز کردند، بازیکنانی نظیر دیوید بکهام، برادران نویل، نیکی بات، رایان گیگز و پل اسکولز.
اریک کانتونا، پیتر اشمایکل، روی کین، اندی کول و دوایت یورک، دیگر چهرههای شاخص این تیم بودند.
آرسنال آرسن ونگر نخستین تیمی بود که موفق شد منچستر فرگوسن را به چالش بکشد. آنها در فصل 98-1997، در دوره اول سلطه منچستر، قهرمان شدند و در ادامه نیز در فصل 02-2001، فاتح 2 گانه داخلی شدند و در فصل 04-2003 نیز فاتح لیگ برتر شدند.
از سال 1999 تا 2005، آرسنال بهطور دائم، در رده 1 یا 2 جدول بود. میراث آن تیم توپچیها که تاکنون هیچ تیمی موفق به تکرار آن نشده، قهرمانی بدون شکست در فصل 04-2003 لیگ برتر است. این قهرمانی باعث شد آن تیم به «شکستناپذیرها» معروف شود.
اساس تیم آرسنال در این سالها فرانسوی بود: مربی فرانسوی آرسن ونگر و ستارههای فرانسوی تیری هانری، پاتریک ویرا و روبرت پیرس. دنیس برگکمپ مهاجم پرآوازه هلند و اشلی کول و سول کمپبل مدافعان خوب انگلیس، از دیگر اعضای آن تیم بودند.
ژوزه مورینیو در سال 2004 به چلسی پیوست و دوران جدیدی را در این تیم رقم زد. علاوه بر سلطه چلسی در طول این سالها، شخصیت او نیز یکی از حاشیههای جذاب لیگ برتر بود، مربیایی که بهخاطر یک نقلقول نادرست از نخستین کنفرانس خبریش در چلسی، به «آقای خاص» مشهور شد و این لقب برای همیشه روی او باقی ماند.
مورینیو در 3 فصل حضور در چلسی، 2 بار این تیم را قهرمان و 1 بار هم نایبقهرمان کرد، اما در نهایت با مدیریت باشگاه به مشکل خورد و به شکل نه چندان دوستانهای از باشگاه اخراج شد.
سهگانه انگلیسیها (فرانک لمپارد، جان تری و جو کول)، به همراه دروازهبان صعبالعبور پیتر چک، ستاره خط هافبک کلودیو ماکلهله و مهاجم آفریقایی دیدیه دروگبا، بازیکنانی بودند که با هدایت مورینیو، دورانی طلایی را در دفتر خاطرات هواداران چلسی به یادگار گذاشتند.
دومین تیم برتر منچستر در دوران فرگوسن که موفق شد تاج پادشاهی را از چلسی مورینیو پس بگیرد. پس از 3 فصل بدون لیگ برتر، تیم فرگوسن موفق شد شکوه گذشته خود را بازیابی کند. آنها 3 دوره پیاپی و همچنین 4 بار در 5 سال، قهرمان لیگ برتر شدند.
همچنین منچستر توانست در این بازه، دومین لیگ قهرمانان خود را با شکست چلسی در فصل 08-2007 به دست بیاورد. این آخرین لیگ قهرمانان منچستریونایتد بود و از آن زمان دیگر موفق به فتح این جام نشدهاند.
کریستیانو رونالدو و وین رونی ستارههای هجومی این تیم بودند و رونالدو پس از 3 امین قهرمانی متوالی لیگ برتر، در سال 2009 منچستر را به مقصد رئال ترک کرد. فن درسار نیز ستاره تیم در درون دروازه بود و منچستریها پس از مدتها، یک جایگزین مناسب برای اشمایکل پیدا کردند. ریو فردیناند ستون خط دفاعی بود و گیگز و اسکولز در آخرین سالهای حضورشان، نمایش فوقالعادهای در خط هافبک داشتند.
و بالاخره رسیدیم به تیم فعلی منچسترسیتی با هدایت پپ گواردیولا. آنها تنها تیمی هستند که 4 بار پیاپی قهرمان انگلیس شدهاند (در کل تاریخ فوتبال انگلیس، لیگ برتر و پیش از آن). این 4 قهرمانی متوالی به این معناست که آنها در 6 فصل از 7 فصل گذشته قهرمان شدهاند.
سلطه گواردیولا از فصل 2018-2017 آغاز شد که با 100 امتیاز و فصل بعد از آن با 98 امتیاز قهرمان لیگ برتر شدند.
دو فصل پیش، آنها رؤیای سهگانه را نیز محقق کردند و با حذف رئالمادرید از لیگ قهرمانان، بالاخره قهرمان اروپا شدند.
در طول 7 فصل حکمرانی گواردیولا در لیگ برتر، تنها 1 بار لیورپول کلوپ توانسته آن را از تخت پادشاهی به زیر بکشد.
کوین دیبروینه، ادرسون، برناردو سیلوا، جان استونز و کایل واکر، اعضای ثابت تیم پپ در طول این سالها بودند. سرخیو آگوئرو و ارلینگ هالند نیز در دو مقطع مجزا با گلهایشان، به قهرمانی تیم پپ کمک کردند.
انتخاب شما کدام تیم است؟! از نظر شما کدام یک ازین تیمها پادشاه واقعی لیگ برتر است؟ منچسترسیتی پپ با 4 قهرمانی پیاپیی یا منچستریونایتد سر الکس با دو دوره حکمرانی بر لیگ برتر؟
🚨🚨این مطالب را هم بخوانید:
🔹پیشنهاد 65 میلیون یورویی چلسی برای ژوائو فلیکس
🔹واکنش هانسی فلیک و ترشتگن به شکست سنگین بارسلونا مقابل موناکو
🔹پیشنهاد فوق نجومی سعودیها برای جذب وینیسیوس
🔹بی احترامی چلسی به مهاجم جوان اتلتیکومادرید و احتمال انتقال فلیکس
🔹نظرات هواداران بایرنمونیخ در مورد وایرال شدن ویدیویی از وینسنت کمپانی