تحلیل و بررسی بازی لیورپول 3-1 میلان: از درخشش مدافعان تا گل ایستگاهی (+ لینک خلاصه بازی)

مثل همیشه با رسانه تحلیلی-خبری فوتبال7 همراه باشید تا بازی دیشب میلان-لیورپول را از منظر فنی موردبررسی قرار دهیم.

1403/06/28 19:22 بهروز شیعه‌یان

تحلیل و بررسی بازی لیورپول 3-1 میلان: از درخشش مدافعان تا گل ایستگاهی (+ لینک خلاصه بازی)

برای مشاهده خلاصه بازی میلان 1-3 لیورپول با گزارش عربی شبکه BeinSports روی این لینک کلیک کنید.

شکوه دفاعی

چه کسی می‌گوید برای برنده شدن، همیشه به مهاجمان نیاز است؟!

در 2 دقیقه ابتدایی بازی، ذهن کاستاس سیمیکاس در بازی نبود و همین مسأله به قیمت دریافت یک گل زودهنگام تمام شد. در ادامه سیمیکاس با ارسالی که برای ویرجیل فن‌دایک کرد، بی‌خیالی خود در ابتدای بازی را جبران کرد. در واقع، هر 4 مدافع لیورپول در گل‌ها نقش داشتند. گل اول نیز روی سانتر آرنولد برای کوناته به ثمر رسید.

سیمیکاس در نیمه دوم کمی به تنظیمات کارخانه برگشت و در دقیrه 64 در حالی که باید از پاس سوبوسلای استفاده می‌کرد و گل سوم قرمزها را می‌زد، با یکی از بدترین شوت‌های پای راست در تاریخ لیگ قهرمانان، توپ را به اوت فرستاد. مدافعان علاوه بر مشارکت در گل‌ها، در فاز دفاعی نیز عالی بودند و عملکرد عالی ابراهیما کوناته در فصل 25-2024، در این دیدار نیز ادامه یافت و چندین قطع توپ و انسداد شوت حیاتی داشت. اوج عمکرد کوناته، جلوگیری از پیشروی رافائل لیائوی گریزپا در وقت‌های تلف‌شده نیمه اول بود که میلانی‌ها اعتقاد به خطا داشتند اما واقعاً خطا نبود و هنر کوناته بود! آلیسون نیز با یک سیو تماشایی و البته با کمک کوناته و گومز، لیائو را در لحظات پایانی ناکام گذاشت تا از پارتی خط عقب تیم، عقب نماند!

و بالاخره، رونمایی از گل‌های ایستگاهی

لیورپول در 4 بازی نخست لیگ برتر زیر نظر اسلات، هیچ گلی از روی ضربات ایستگاهی نداشت و خلق موقعیت یا گل از طریق سانتر نیز به‌عنوان یکی از نقاط ضعف جدی خودنمایی می‌کرد. اما در این بازی مشاهده شد که اسلات روی این ضربات نیز برنامه دارد.

شب متناقض خط حمله

شاید در یک شب دیگر صلاح هت‌تریک می‌کرد، اما در بازی دیشب مقابل میلان، «داروین نونیز درونی» صلاح حسابی بیدار شده بود! برخورد دو ضربه به تیر که البته یکی از آن‌ها احتمالاً آفساید بود، صلاح را از افزایش آمار گل‌زنی در لیگ قهرمانان بازداشت. دیگو ژوتا هم در نیمه اول نا امیدکننده ظاهر شد و موقعیت خوبی که مک آلیستر برای او فراهم ساخته بود، از دست داد.

بهترین مهاجم دیشب، کودی گاکپو بود که سورپرایز اسلات برای این دیدار بود و هیچ‌کس تصور نمی‌کرد در ترکیب ثابت قرار بگیرد. وینگر هلندی بارها از یار مستقیم خود رد شد و با شوت‌ها و پاس‌های متعدد، مدافعان میلان را آزار داد. اوج کار او پاس گل برای دومینیک سوبوسلای بود. گاکپو یک هشدار جدی برای لوییز دیاز فرستاد تا بداند در صورتی که از خود ضعف نشان دهد، یک رقیب آماده منتظر گرفتن جای اوست. دلیل درخشش گاکپو در بازی دیشب احتمالاً قرار گرفتن او در پست اصلی در جناح چپ بود. در دوران کلوپ، عمدتاً به‌عنوان مهاجم نوک استفاده می‌شد.

هافبک، بهترین خط لیورپول

هافبک‌های لیورپول تقریباً کل 90 دقیقه در زمین بودند. فقط اندو در وقت‌های تلف‌شده جای الکسیس مک‌آلیستر را گرفت. از بین هافبک‌ها مک‌آلیستر ضعیفترین بود. سوبوسلای با گلی که زد و با پوشش بیشتر نقاط زمین که در طول بازی فراهم کرد، شب بسیار خوبی داشت. با این‌حال اسلات در کنفرانس خبری پس از بازی هشدار داد که گل‌های بیشتری از سوبوسلای انتظار دارد!

رایان خرافنبرخ نیز دوباره یک شب بی‌نظیر را پشت سر گذاشت و انسداد شوتی که در دقیقه 73 انجام داد، ارزشش کمتر از گل‌های فن‌دایک و کوناته نبود. هافبک هلندی بیشترین قطع توپ (6) و بیشترین باز پس‌گیری توپ (7) را داشت و در زمین میلان که هافبک‌های هلندی بزرگی چون رودگولیت را در تاریخ خود دیده است، بهترین بازیکن زمین شد. تنها نکته نگران‌کننده در مورد هافبک‌های لیورپول اینست که همیشه در حال بازی هستند و اسلات در خط هافبک اصلاً از سیستم چرخشی استفاده نمی‌کند!

واکنش لیورپول به گذشته و حال

اسلات نشان داد که تیمش می‌تواند خیلی زود شکست‌ها را به دست فراموشی بسپارد و شکست 1-0 اول هفته مقابل ناتینگهام در لیگ برتر، با پیروزی دیشب فراموش شد. به‌علاوه لیورپول یک گل زودهنگام دریافت کرد و بر خلاف بازی با ناتینگهام نشان داد که توانایی واکنش در طول بازی را دارد. حداقل فعلاً می‌توان گفت که شکست مقابل ناتینگهام یک اتفاق بود!

مشکلات ادامه‌دار میلان و یک نقطه روشن

پائولو فونسکا هنوز نتوانسته راه‌حل مناسب در خط میانی را پیدا کند. فونسکا از رایندرز پشت سر آلوارو موراتا استفاده می‌کند و حضور او در این پست جای سؤال ندارد، چون هافبک هلندی، وقتی نزدیک به دروازه حریف بازی می‌کند، بازدهی بسیار بیشتری دارد. اما استفاده از لوفتوس چیک و یوسوف فوفانا به‌عنوان دو هافبک محوری کمی بحث‌برانگیز است. در توانایی‌های فیزیکی این دو هافبک تردیدی نیست، اما به‌وضوح در حفظ مالکیت در فضاهای محدود در هنگام پرس حریف، مشکل دارند. دیشب نیز این مشکل مقابل لیورپول مشهود بود و میلانی‌ها ناتوان از کنترل توپ بودند و اجازه نفس کشیدن پیدا نمی‌کردند!

میلان علاوه بر مشکلات عمده دفاعی و ناتوانی در بازی‌سازی مناسب از عقب بخصوص توسط مدافعان، دچار بحران شخصیت نیز هست و دیشب هم نتوانست پس از گل‌های لیورپول، به فُرم خود در دقایق اولیه بازی برگردد. شاید پولیشیچ تنها نقطه روشن این روزهای میلان باشد و در حالی‌که همه انتظار درخشش لیائو را در میلان دارند، پولیشیچ با توانایی دریبل‌زنی، شوت‌زنی راه دور، توانایی ورود به محوطه از کناره به داخل و بازی ترکیبی در فضاهای تنگ، تحسین کارشناسان را برانگیخته.


🚨🚨این مطالب را هم بخوانید:

🔹واکنش کارلو آنچلوتی به تصمیم شوت‌زتی اندریک و پاس ندادن به وینیسیوس و امباپه

🔹واکنش هری کین به شکستن رکورد وین رونی: افتخار می‌کنم که نامم در کنار رونی قرار گرفت

🔹رسمی؛ دنیله ده‌روسی پس از تنها 4 بازی فصل 25-2024، از نیمکت رم اخراج شد

🔹استفانو پیولی در آستانه هدایت النصر عربستان و کار با کریستیانو رونالدو

🔹نکات آماری از بازی بایرن مونیخ 9-2 دینامو زاگرب و رکوردشکنی هری کین (+ لینک گل‌های بازی)

میخای اطلاعات فوتبالی خودتو محک بزنی؟ بیا تو بازی کوییز
میخای تو مسابقه پیش‌بینی ما شرکت کنی؟ بیا تو مسابقه پیش‌بینی
اخبار کوتاه و جذاب در: کانال تلگرام فوتبال7